Asahi

The Asahi site commands broad southwest views featuring majestic Mt. Yotei and overlooking the Hirafu village proper. Surrounded by nature, the client wanted each room positioned to allow for a direct connection to the undisturbed external natural environment.

Designed with family in mind, this five-bedroom, five-bathroom home has both private areas and spaces perfect for spending time together. An expansive kitchen and dining area opens up to a beautiful double height living space, featuring a cedar lined ceiling and cultured stone fireplace. The dining room walks out to a large southwest facing veranda.

Asahi Lodge is beautifully appointed featuring quartz counters, Duravit sinks and tubs, Miele appliances, custom alder millwork, in-floor heating throughout, a TV & games room in the basement for the children, and a large sauna to ease away the pains at the end of a long day on the mountain.